VIDEO Kerum Oparu optužio za prostituiranje u Milanu: Što me gledaš, dat ćeš kroše, majmune glupi. Ped….o!

Sučeljavanje kandidata za splitskog gradonačelnika Željka Keruma i Andre Krstulovića Opare, održano u srijedu prijepodne u prostorijama Slobodne Dalmacije, izrodilo se u pravi skandal.

Naime, na koncu nervozne rasprave Kerum je prema Krstuloviću sasuo niz brutalnih uvreda, te zaprijetio da će mu ‘opaliti kroše’. kad su se kamere isključile, mikrofoni su zabilježili i prijetnju u kojoj je Kerum Opari rekao: “Što me gledaš, hoćeš li kroše, majmune glupi”. Nakon toga, Kerum je pokupio stvari i iznerviran napustio salu te na izlazu svome protivniku dobacio – “pederčino”. Situacija je bila na rubu fizičkog incidenta, prenio je tportal.

Više svjedoka ovog događaja za tportal je potvrdilo da je gradonačelnički kandidat potpuno izgubio živce i koristio izraze poput ‘pljačkaš’, ‘curica’, ‘tetkica’, ‘kreten’ i ‘prostitutka iz Milana’.

No, tportal je pogriješio, ispalo je kasnije kad se pojavio audio isječak Kerumove izjave, on je zapravo rekao: Što gledaš, dat ćeš kroše?…, što je bila provokacija, a ne prijetnja obračunom.

AUDIO Što je zapravo rekao Kerum Opari, poslušajte i prosudite sami je li prijetio

“Željko Kerum je HDZ-ovog kandidata Andru Krstulovića Oparu za vrijeme sučeljavanja u više navrata brutalno izvrijeđao”, piše portal 100 posto, koji je iz Hanžekovićeva koncerna. Ta verzija događaja je točna.

Kerum je ustvrdio da mu je Zoran Milanović, tadašnji SDP-ov predsjednik Vlade, za Oparu kazao da je “curica”, a stvari su eskalirale prema kraju sučeljavanja. Kerum je bio iznerviran Oparinim prozivanjem zbog enormnih dugovanja Kerumovih tvrtki, te prozivanjem zbog “neučinkovitosti i štete” koju je kao bivši gradonačelnik nanio Splitu. U brutalnom napadu na Oparu kojeg je nazvao “lošim čovjekom, “dnom dna”, Kerum ga je optužio i da se prostituirao u Milanu za vrijeme dok je tamo bio savjetnik u konzulatu RH. Nazvao je Oparu budalom, a kad su se kamere isključile, mikrofoni su zabilježili i prijetnju u kojoj je Kerum Opari rekao: “Što me gledaš, dat ćeš kroše, majmune glupi?”. Nakon toga, Kerum je pokupio stvari i iznerviran napustio salu te na izlazu svome protivniku dobacio – “pederčino”. Svjedoci ovog verbalnog zločina bili su novinari i tehničko osoblje “Slobodne Dalmacije”, koji su u šoku promatrali ovaj sukob, opisuje 100 posto.

Pogledajte sučeljavanje.

Facebook Komentari