Stvari polako izmiču kontroli: Nevjerojatne scene na slavnom Roland Garrosu!

Ovaj Roland Gaross već sad ulazi u rubriku onih o kojima će se još pričati. Ali ne zbog sjajnih mečeva i igre tenisača, nego zbog svakojakih događanja u Parizu na slavnom turniru.

Nakon što je Portugalac Joao Sousa psovao i prijetio da će predati meč nakon što je kažnjen oduzimanjem poena, te nakon što je francuski tenisač Maxime Hamou izbačen s turnira jer je tijekom prijenosa turnira na televizijskom kanalu Eurosporta htio poljubiti novinarku Maly Thomas koja je uzimala izjave, nevjerojatne scene viđene su i na meču domaćeg igrača Laurenta Lokolija i Slovaka Martina Klizana.

“Nisam se htio s njim rukovati, jer postoji razlog za to. Dva seta glumio je da ga boli noga, a onda je odjednom potrčao kao zec u petom setu”, rekao je Lokoli koji je tijekom jedne pauze i Slovaku pokazao kako je šepao, prenosi britanski Telegraph.

Francuz je poludio kada je u petom setu napravio dvostruku pogrešku za break, a 20. tenisač svijeta to je proslavio glasnim urlikom oduševljenja. Nakon poraza se odbio rukovati sa, a Klizana je doslovno otjerao od sebe.

Facebook Komentari