Roland Garros: Čilić protiv Kravčuka od 11 sati (HTV2)

Marin Čilić u 2. kolu Roland Garrosa igrat će protiv Rusa Konstantina Kravčuka, dok će suparnica Ane Konjuh biti Poljakinja Magda Linette. Na terenu će sutra biti i Petra Martić koja će meč drugog kola igrati protiv Amerikanke Madison Keys.

Dvoboj između Čilića i Kravčuka možete pratiti na Drugom programu HTV-a od 11 sati. Marin izlazi prvi na terenu broj 1. Od 11 sati na teren će i Ana Konjuh na terenu broj 17. Petra Martić igra posljednji meč dana ‘trojci’.

Čilić koji je postavljen za sedmog nositelja u 1. je kolu s uvjerljivih 6:3, 6:3, 6:3 nadigrao Latvijca Ernestsa Gulbisa, dok je Kravčuk nadigrao Argentinca Federica Delbonisa sa 6:3, 6:4, 7:6 (6).

Mislim da smo igrali jednom i to na Futuresu u Zagrebu 2005. kad sam izgubio. Moram priznati da me malo iznenadilo što je pobijedio Delbonisa, to je znak da u tom meču moram biti oprezan.

Priprema za meč s Argentincem bila bi sigurno drugačija. Nisam osoba koja voli gledati dalje u ždrijebu, idem korak po korak, no moram priznati da imam dobar ždrijeb. U drugom kolu Kravčuk, a trećem Ferrer ili Young koji nisu u nekoj formi.

Imam se pravo nadati odličnom rezultatu u Parizu, rekao je Čilić nakon što je saznao protivnika u drugom kolu.

Zanimljivo, Ana Konjuh igra protiv Linette s kojim je u parovima danas prošla prvo kolo.

Facebook Komentari