Kerum i Opara progovorili nakon skandala na sučeljavanju

Nakon što je tijekom sučeljavanja u redakcioji Slobodne Dalmacije brutalno izvrijeđao HDZ-ovog kandidata za splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu, Željko Kerum nedugo potom poslao je priopćenje te se oglasio na svojoj Facebook stranici.

Sučeljavanje u Slobodnoj Dalmaciji na rubu fizičkog obračuna: Željko Kerum prijetio i brutalno izvrijeđao Andru Krstulovića Oparu

“Ja stojim iza onoga što sam govorio na sučeljavanju, a to što je netko neovlašteno i protuzakonito snimao našu međusobnu prepirku i ono što sam rekao u četiri oka, a zatim to još i objavio i pustio u javni prostor – to uistinu nije moja odgovornost. Ja to u javnom prostoru nikada ne bi izrekao, a svaki dan sam imao priliku.

Žao mi je što se to dogodilo. Bez obzira što za objavu nisam odgovoran, ispričavam se svima koji se zbog toga osjećaju povrijeđeni”, poručio je Kerum

Opara: Maske su pale, to je bilo ludilo jednog poraženog čovjeka

Nakon današnjeg sučeljavanja sa Željkom Kerumom, u kojem ga je konkurent u utrci za mjesto splitskog gradonačelnika, nakon što su se kamere izgasile, brutalno izvrijeđao, Andro Krstulović Opara poslao je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

“Na današnjem sučeljavanju u organizaciji Slobodne Dalmacije maske su pale. Kerum je pokazao jasno i glasno svoje pravo lice.

Salve gnjusnih, odvratnih uvreda i prijetnji koje je uputio na moj račun ispod su svake razine ljudske komunikacije da bih ih ponavljao.

To nije bilo sučeljavanje argumentima i rasprava o programu, to je bilo ludilo jednog poraženog čovjeka koji se sa svojim neuspjesima očito ne zna nositi.

Pod rizikom da se sljedeće sučeljavanje ne bi pretvorilo u još jedan divljački Kerumov ispad, ne želim građane Splita, svoju obitelj, a ni sebe izlagati ludilu tog čovjeka te otkazujem sva planirana sučeljavanja.

Svim medijima i građanima Splita i dalje ostajem na raspolaganju odgovoriti na svako pitanje vezano za moju viziju grada i program kojega nudim.

Izađite u nedjelju na izbore i Vi se suprotstavite ovakvom divljanju i izaberimo čestiti, tolerantni i pristojni Split” poručio je Andro Krstulović Opara.

VIDEO Kerum Oparu optužio za prostituiranje u Milanu: Što me gledaš, hoćeš kroše, majmune glupi. Ped….o!

Facebook Komentari