Mladiću smrskana glava ispred noćnog kluba na Jarunu, njegova djevojka tražila pomoć na Facebooku

L. M. (20) nalazi se na Klinici za kirurgiju lica, čeljusti i usta KB Dubrava u Zagrebu s vrlo teškim i ozbiljnim ozljedama. Ima frakturu lubanje na čeonom dijelu i čeka ga teška operacija lica.

Teško ozlijeđenog mladića pronašli su u nedjelju oko 1 sat ispred kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu, piše 24 sata. Kako se doznaje, vozilom Hitne pomoći prvo su ga prevezli u KBC Zagreb, ali  zbog prirode njegovih ozljeda prebačen je u KB Dubrava.

Policija istražuje tko je i zašto pretukao mladića iz Zagreba, a njegova prijateljica putem Facebooka javnosti je uputila apel:

“Možda ovo nije mjesto za ovakve stvari. Ali dragi sugrađani i sugrađanke, molila bih vas za pomoć. U noći na nedjelju ispred kluba Aqauriusa na Adidas partiju napadnut je moj prijatelj bez imalo povoda jer se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Dečko je odvezen sa hitnom u kritičnom stanju radi smrskane lubanje. Trenutno se nalazi u teškom stanju na traumatologiji te ide na operaciju. Molila bih sve koji su se u subotu nalazili u Aquariusu ili u tom trenutku prolazili, a imaju neke informacije o tome tko su osobe koje su mu nanijele teške tjelesne ozljede da se sa svim informacijama jave u inbox”, napisala je post u  grupi Zakaj volim Zagreb. U međuvremenu je njezin status iz popularne grupe uklonjen.

Iz policije nisu željeli davati druge informacije o događaju budući da obrada još traje, piše 24 sata.

Facebook Komentari