Bogdanović: Ne treba se puno mijenjati za ovo ljeto

Bojan Bogdanović odigrao je vrlo dobru sezonu u NBA ligi. Godinu je počeo u Brooklyn Netsima, a završio u Washington Wizardsima i to u polufinalu doigravanja Istočne konferencije. Za emisiju Stadion progovorio je o protekloj sezoni i nadolazećem Eurobasketu.

Mogu sezonu podijeliti na dva dijela. Prvi dio u Brooklynu gdje mogu reći da nismo imali neku momčad za natjecati se protiv najboljih ekipa u NBA-u.

Mislim da sam igrao dobro, koliko god sam to mogao u takvoj ekipi gdje smo više-manje gubili svaku utakmicu po 20 koševa razlike, počeo je hrvatski reprezentativac.

Bilo je teško adaptirati se jer je momčad već bila posložena, napravljena za napad na vrh Istoka. Promaklo nam je za dlaku, mislim da smo našu šansu propustili u prve dvije utakmice protiv Bostona.

Moja minutaža je varirala, tako da su varirali i nastupi. U globalu mogu biti zadovoljan, rekao je Bogdanović o seriji polufinala Istočne konferencije gdje su njegovi Wizardsi poraženi 4:3.

Pohvalio je premijernu sezonu Darija Šarića.

Nadam se da će osvojiti rookie nagradu, stvarno ju je zaslužio. Bilo mu je teško ispočetka prilagoditi mu se i naviknuti na NBA igru i život, ali mislim da je to odlično prebrodio.

Kruna sezone mogao bi biti Eurobasket.

Mi NBA igrači imamo dosta pauze se za odmoriti, što mentalno što fizički. S izbornikom sam pričao o pripremama, nastupu, vrlo konstruktivne razgovore smo vodili. Bilo je dosta toga pozitivno, ne treba se mnogo mijenjati za ovo reprezentativno ljeto, zaključio je Bogdanović i otkrio gdje misli da će odigrati sljedeću sezonu.

Facebook Komentari