Sberbank priopćenjem izvijestio o današnjem sastanku s Plenkovićem, evo što kažu

Nakon što se drugi čovjek Sberbanka, Maksim Poletaev sastao s premijerom Plenkovićem i ministricom Dalić, a nakon toga i s izvanrednim povjerenikom Ramljakom, iz Sberbanka je stiglo priopćenje u kojem su dali svoje viđenje današnjih sastanaka.

”Nakon iznimno konstruktivnog sastanka s predsjednikom Vlade RH, kojem je nazočila i potpredsjednica Vlade te ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta, prvi zamjenik predsjednika Uprave Sberbank Maksim Poletaev sastao se i s izvanrednim povjerenikom Antom Ramljakom. Razgovor je protekao u otvorenom i pozitivnom ozračju.

Gospodin Poletaev ponovio je da je za nastavak suradnje Sberbank s Agrokorom, po pitanju budućeg financiranja, potrebno komunikaciju oko trenutačne pozicije Agrokora, kao i budućih planova za oporavak kompanije, podići na višu razinu.

Sberbank je zainteresirana za transparentne planove oporavka kompanije, kako bi ona mogla servisirati sve svoje dugove, pa tako i onaj koji je nastao prema Sberbank.

Također, postignuto je i međusobno razumijevanje oko potrebe jačanja menadžmenta operativnih kompanija, posebno retaila kao najosjetljivijeg segmenta”, priopćeno je iz Sberbanka.

Facebook Komentari