Mrsić odgovorio predsjedniku SDP-a : Bernardić nas je sve prevario i ozbiljno naštetio stranci

Dražen Prša (Ilustracija)
Ad

Nakon što je predsjednik SDP-a Davor Bernardić izjavio kako SDP više ne računa na Miranda Mrsića, saborskog zastupnika SDP-a koji je nakon prvog kruga lokalnih izbora javno rekao da SDP kao najjača oporbena stranka ne može biti zadovoljna sa rezultatima lokalnih izbora te da su toj stranci hitno potrebne promjene, Mrsić je na Facebooku objavio otvoreno pismo u kojem se osvrnuo na Bernardićevu izjavu.

“Njemu je draže između dva izborna kruga umjesto HDZ-a napasti SDP i predsjednika. A to mu nije prvi takav potez. Ali bez brige, neću mu dati alibi da podrži Andreja Plenkovića u Saboru, odnosno HDZ-ovu Vladu…

Ovo što je Mrsić napravio je udar na temelje SDP-a. Mirando Mrsić je sam sebe kaznio. SDP više ne računa na Mrsića”, ustvrdio je jučer Bernardić.

Mrsić se nakon tih Bernardićevih izjava za Jutarnji list odlučio očitovati na Facebooku.

“Predsjednik SDP-a me optužuje da sam svojim postupkom ozbiljno naštetio stranci, što je dodatno potvrdilo kako očito nije svjestan da je svojim stavovima, ne samo u spomenutom intervjuu nego i u većini svojih istupa – UPRAVO ON – ozbiljno naštetio stranci’, napisao je Mrsić i dodao da je Bernardić time poslao poruku kako SDP nije, niti će pod njegovim vodstvom ikad biti, stranka koja među svojim članicama i članovima potiče plurarizam stavova i njihovo javno iznošenje.

Mrsić smatra kako je Bernardić svojim istupom zaprijetio svima koji imaju drugačije mišljenje te poslao poruku “stranka to sam ja”.

Otvoreno pismo članicama i članovima SDP-aPovodom izjava i optužbi predsjednika SDP-a iznijetih u intervjuu za…

Posted by Mirando Mrsić on 27. svibnja 2017

Facebook Komentari