U Sloveniji nađena mrtva žena: Po opisu odgovara nestaloj policajki

Na parkiralištu kod Opće bolnice u Murskoj Soboti jučer je u popodnevnim satima u automobilu nađeno tijelo ženske osobe, a varaždinska je policija izvijestila da tijelo po opisu odgovara nestaloj policajki Suzani Vugrinec.

“Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je u petak, 25. svibnja oko 16.30 sati, dojavu Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave Murska Sobota, da je na parkiralištu kod Opće bolnice u Murskoj Soboti, pronađeno osobno vozilo u vlasništvu policijske službenice Suzane Vugrinec, za kojom je ova Policijska uprava raspisala potragu.

Na stražnjem sjedalu zaključanog vozila, pronađeno je tijelo ženske osobe koje bi prema opisu odgovaralo nestaloj Suzani Vugrinec.

Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota, nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog djela.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Murska Sobota gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija. Osobno je vozilo smješteno na parkiralište Policijske uprave Murska Sobota”, javlja PU varaždinska.

Podsjetimo, 49-godišnja policajka Suzana Vugrinec zadnji je put viđena u nedjelju navečer, kad je u svom automobilu ‘renault cliju’ zelene boje registarske oznake VŽ-198 HN otišla sa svoje adrese.

Od tada joj se gubi svaki trag, a policija je proširila istragu i surađivala s drugim policijskim upravama. Bavila se maloljetničkom delikvencijom. Zasad nema dokaza niti da bi nestanak mogao biti povezan s njenim poslom.

Facebook Komentari