Posjetite Cvjetni trg 27.svibnja i upoznajte daruvarska blaga

Cjelodnevna manifestacija raskošne ponude zelenog kraja, pokazat će i prikazati bogatstvo i potencijal destinacije. Od termalnih voda, do bogate tradicije vinarstva i vinogradarstva i gastronomije, Daruvar će se predstaviti zagrepčanima i njihovim posjetiteljima kroz objedinjenu ponudu svih svojih brojnih aduta.

Ukusni proizvodi domaćih OPG-ova i ponuda jedinstvenog piva Pivovare Daruvar, oduševiti će i najzahtjevnije, a ljubitelji domaćih proizvoda moći će iste pronaći na jednom mjestu, zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Na Cvjetnom trgu, u subotu, predstaviti će se turistički ponuđači na 12 štandova:
Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae”, predstaviti će našu najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana.

Bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstaviti će članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima (Badel 1862 d.d. Vinarija Daruvar i OPG Matej Kovačević), dok će kompletnu ponudu upotpuniti i ponudom jedinstvenih sireva Biogal sirane i OPG-a Jareš te ponudom jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.

Turistička zajednica Daruvar – Papuk posjetiteljima će predstaviti manifestaciju Vinodar – najzabavniji festival vina koji će se održati od 4. – 11. lipnja 2017. godine u Daruvaru, te pozivaju sve zainteresirane da posjete manifestaciju 10.6.2017. kada je organiziran izletnički vlak iz Zagreba „Vinodar express“ po cijeni od 30,00 kuna.

Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Vlasta Vončina sa svojim domaćim džemovima, pekmezima i rukotvorinama, zatim Pčelarstvo Daruvar i Duga grana koji će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere.

Facebook Komentari