Kraljica Instagrama: Pristižu prijave izvan Hrvatske, upoznajte Emmy Coone

Piše i snimio: Dražen Komar

Na naš izbor Kraljica Instagrama pristiže nam sve više prijava iz cijelog svijeta. Premda smo do sada imali tjednih pobjednica iz susjednih zemalja, plavokosa ljepotica prva je koja nam stiže iz sjedišta Europske unije.

Dvadesetšestogodišnja Emmy Coone rođena je u Belgiji, ali je nekoliko godina živjela u Francuskoj gdje je u Bordeauxu završila modnu akademiju.

Voli otkrivati nova mjesta i upoznavati ljude, stoga su učestala putovanja postala sastavni dio njezina života.
Radeći kao profesionalni model, najviše uživa u otkrivanju različitih kulturoloških utjecaja, pokušavajući proniknuti u njihovu istinsku bit.

Nastoji širiti pozitivne vibracije prenoseći je na osobe u svom okružju.

Oduševljenje i divljenje Hrvatskom koje odnosi sa sobom, s priličnom dozom empatije, najbolje se posvjedočili putnici pristigli na aerodrom tog ranog poslijepodneva na dan povratka.

Čvrsto me grleći, kad je već otpor suzdržavanju suza postao uzaludan, Emmy je neprestano ponavljala: ‘Ovo je najljepša zemlja i najbolji ljudi koju sam ikada vidjela. Moram se vratiti. Jednostavno moram!’.

Želim zahvaliti svima bez kojih ovo snimanje ne bi bilo moguće ostvariti.

Sunshine Terrace Apartments Zagreb, na ustupljenom prostoru za photo shooting.

Restoranu Burin koji nas je razmazio svojim kulinarskim specijalitetima.

Torrente baru gdje smo u sjajnoj atmosferi uživali u jedinstvenim koktelima.

Kozmetičkom salonu Athena na velikoj logističkoj potpori.

Kolegi Tomislavu Baliji na iskazanoj kolegijalnosti i tehničkoj podršci.

Prijave su i dalje moguće!

Tjedna pobjednica osvaja – umjetnički foto session i ulazak u izbor za “Kraljicu Instagrama”, medijsku slavu i mogućnost suradnje s našim partnerima.

Drage dame, želite li sudjelovati u tom procesu, dovoljno je da pošaljete svoju fotografiju, zajedno sa svojim podacima, ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj, ”instagramiranu” ili ne, na mail kraljica.instagrama@yahoo.com.

Također, pozivamo potencijalne suradnike koji smatraju da nam se svojim doprinosom mogu kvalitetno pridružiti u proslavi ljepote.

Uz brojna ugodna iznenađenja i medijsku promociju, očekuje Vas naš vrijedni tim.

Facebook Komentari