U Sarajevu sastanak o rješavanju problema u Agrokoru

Drugi po redu sastanak s predstavnicima tijela vlasti BiH izvanredni Vladin povjerenik za Agrokor Ante Ramljak bit će održan danas, 25. svibnja 2017. godine, u prostorijama Vijeća ministara u Sarajevu.

Drugi po redu sastanak s predstavnicima tijela vlasti BiH će se održati danas, 25. svibnja 2017. godine, u prostorijama Vijeća ministara BiH, prenosi N1 BiH.

Na sastanku će uz domaćina ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i zamjenika predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Mirka Šarovića biti prisutni i ministar financija i trezora BiH, Vjekoslav Bevanda, savjetnicaFadila Novalića, premijera Vlade Federacije BiH Aida Soko, ministar trgovine i turizma RS Predrag Gluhaković, potpredsjednik Spoljnotrgovinske komore BiH Nemanja Vasić, veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vechio, a sa strane Agrokora izvanredni povjerenik Ante Ramljak, direktor Konzuma BiH Tomislav Bagić, predsjednik Uprave Poslovnog sistema Mercator Tomislav Čizmić te izvršna direktorica marketinga Agrokor koncerna Dubravka Jusić, kao i direktori ostalih Agrokorovih kompanija u BiH i predstavnici drugih tijela vlasti BiH.

Tema ovog sastanka bit će aktualna pitanja vezana uz Agrokor i poslovanje njegovih kompanija u BiH, kao i predstavljanje jednog od mogućih koncepata budućeg razvoja Agrokorove maloprodaje u BiH.

Koncept koji će biti predmet razgovora temelji se na ponovnom uvođenju brenda Mercator u BiH, pod uvjetom da u konačnici bude prepoznat kao optimalan i prihvaćen od strane uprava Konzuma i Mercatora.

Po završetku sastanka planirane su izjave prisutnih.

Facebook Komentari