Bijesna Dubrovkinja brani vrtoglave cijene u gradu pod Srđom: A pogledajte što se događa u Zagrebu!

Nakon što nam se jedan Dubrovčanin požalio na cijenu kave u Gradu, putem Facebooka nam se javila čitateljica iz Dubrovnika, uzrujana zbog teksta kojim, smatra, ‘blatimo’ Dubrovnik te uzrujavamo njegove građane.

Pošto nam to nikako nije bila namjera, rado objavljujemo i njenu reakciju, a sve je savršeno sročeno u poruci koju nam je uputila, pa je u nastavku prenosimo u cijelosti, piše Slobodna Dalmacija.

‘Vidim da svake godine pljuvate po kavama u Dubrovniku, mojem rodnom gradu. Pa evo šaljem Vam sliku računa obične kave s mlijekom iz zagrebačkog centra!

Prestanite blatit Dubrovnik i naše cijene. Naše cijene su onakve kakva je turistička potražnja tj potrošnja. Lijepo Vas molim prestanite svake godine ovo radit, nervirate sve nas dubrovkinje i dubrovčane.

Neki od toga žive, od turizma. Vi živite od pisanja članaka. Svatko živi od nečega. Imajte malo razuma!!

A i, ako sjediš na najljepšoj ulici svijeta, naravno je da će i kava bit skuplja u sezoni. Ako ne želiš platiti kakvu više od 14 kuna, izvoli slobodno, prošetaj u bilo koju uličicu sa Straduna i pij kavu za 8 kuna.’, poručuje Dubrovkinja.

Čitateljica Slobodne Dalmacije priložila je i fotografiju računa za kavu iz jednog kafića u Zagrebu, a i s njom će se, baš kao s čitateljem iz prethodnog teksta, sigurno složiti mnogi Dubrovčani.

Putnici bijesni: Nećete vjerovati koliko u zračnoj luci naplaćuju bočicu vode i malu pizzu

Facebook Komentari