Vrdoljak zbog Agrokora poslao dramatičnu poruku Vladi

Ad

Predsjednik HNS-a, Ivan Vrdoljak, na Facebooku je poslao dramatičnu poruku Vladi, a tiče se Agrokora.

“S obzirom na razmjer potencijalne katastrofe za hrvatsko gospodarstvo, mislim da je izuzetno važno poslati dramatičnu i ozbiljnu poruku Vladi jer su dobavljači Agrokora diljem zemlje praktički na koljenima, a zapošljavaju i četiri puta više ljudi nego sam Agrokor.

Upravo smo zbog toga prije gotovo dva mjeseca upozorili da je lex Agrokor strahovito loše rješenje i to se danas nažalost vidi jer radnici strahuju za radna mjesta, a banke prijete ozbiljnim tužbama, a sve posljedice će trpjeti upravo građani zbog preuzete odgovornosti države.

Umjesto time, HDZ se bavi sobom, svađama s Mostom i puštanjem spinova tko će im osigurati većinu koje očigledno nema.

Nije Vlada Andreja Plenkovića politički nestabilna zbog broja ruku u Saboru, nego zbog nesposobnosti da rješava goruće probleme u Hrvatskoj, uključujući i Agrokor.

Sve je moglo biti lakše sređeno da su prihvatili naših 6 amandmana koji bi stavili u prvi plan spašavanje dobavljača kao kralježnicu našeg gospodarstva – to je razlika između konstruktivne opozicije i nesposobne vlasti”, napisao je Vrdoljak na Facebooku.

S obzirom na razmjer potencijalne katastrofe za hrvatsko gospodarstvo, mislim da je izuzetno važno poslati dramatičnu i…

Posted by Ivan Vrdoljak on 24. svibnja 2017

Facebook Komentari