Najbliži Mršićev suradnik progovorio o kaosu u SDP-u

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Koprivnice u drugom izbornom krugu Mišel Jakšić, osvrnuo se u srijedu na stanje u stranci nakon prvog kruga i rekao da svi pomalo snose krivnju za stanje u SDP-u.

“Žalosti me što zagrebački i saborski zastupnici s mora dva tjedna prije drugog kruga lokalnih izbora vode svoje ratove”, istaknuo je Jakšić na konferenciji za novinare na kojoj je zahvalio svojim glasačima. Dodao je kako svi pomalo snose krivnju za stanje u SDP-u te da su zajedno birali Bernardića, Predsjedništvo, Glavni odbor stranke i sva ostala stranačka tijela, prenosi N1.

“Sada očekujem da odradimo ova dva tjedna kampanje…, a nakon toga da sjednemo u tijelima stranke i krenemo u redefiniranje jedne političke platforme koju SDP mora ponuditi građanima ove zemlje”, rekao je Jakšić.

“SDP će biti više na strani ljudi koji žive od svojeg rada, a ne puštati, kako bi Dalmatinci rekli, da lišo prolazi Vlada koja je na strani interesa krupnog kapitala, što je najvidljivije na primjeru Agrokora”, rekao je.

Na pitanje uključuje li redefiniranje političke platforme SDP-a i Zvonimira Mršića, odgovorio je kako mu ne bi davao “krajnji sud jer su prijatelji”.

“Subjektivan sam, ali on definitivno ima dovoljno znanja i iskustva kao gradonačelnik, saborski zastupnik i kao gospodarstvenik. Što bi on ili ne bi mogao biti, presubjektivan sam da bih komentirao”, rekao je Jakšić.

Za razgovor s Mršićem o njegovu ponovnom uključivanju u politiku rekao je da će to biti njihova “mala tajna”.

Facebook Komentari