Putnici bijesni: Nećete vjerovati koliko u zračnoj luci naplaćuju bočicu vode i malu pizzu

Obnovljena zračna luka Franjo Tuđman za mnoge je, čini se, veliko razočaranje. I sami stručnjaci su prije otvaranja kazali kako je terminal premalen i kako će gužve biti još gore nego što su bile.

Problemima ovdje nije kraj. Naime, jedna od putnica, Monika šokirala se kada je vidjela račun za malu pizzu i kavu s mlijekom.

“Dođeš na aerodrom, pojedeš mini pizzu veličine one iz pekare, popješ kavu s mlijekom i izađeš s olakšanim novčanikom za 57 kn! Pa ljudi stvarno… A aerodrom je velicine kikirikija. Za tak malo kaj su ga povečali nam nije ni trebo novi”, kazala je Monika koja nije mogla vjerovati svojim očima kada je vidjela cifru.

Da ovo nije izoliran slučaj, posvjedočio je i David: “Na istom mjestu, prošli petak. Bijela kava i kolačić (kava nije mogla biti gorča, a kolačić nije mogao biti tvrđi…. beton od kolačića). Sve u svemu 41kn”.

Na skupe obroke požalio se i poznati akademih Nenad Puhovski koji je cijene i veličinu porcije u zračnoj luci usporedio s onima u McDonald’su.

Ispod ove objave komentar je ostavila i Valentina koja je objavila fotografiju računa na kojem se vidi da boca vode u zračnoj luci stoji 21 kunu.

Sve ugostiteljske objekte na “Franji Tuđmanu” drži BTA, turska tvrtka, a ima ih ukupno 12. Inače, ta tvrtka posluje na 16 aerodroma u 8 država svijeta. BTA na ovaj način posluje i na drugim svjetskim aerodromima čijem stanovništvu nije toliki problem posegnuti malo dublje u džep. Ipak, Hrvat će dvaput razmisliti prije nego što utaži glad i žeđ.

Ove pritužbe nisu stale na hrani, Branka je neugodno iskustvo doživjela na parkingu. Njezin limeni ljubimac tamo nije stajao niti sat vremena, ali joj je to vrijeme višestruko naplaćeno.

“Ja sam niti sat vremena parkinga platila tridesetak kuna. Ubacim karticu, veli da dam 27…i u trenu dok sam stavljala novčanice i kovanice je aparat digel cifru za još dve kune…” , napisala je Branka. (zg.info)

Facebook Komentari