Zaratile Holy i Petir; pobačaj sporna tema, ali i ne mogu se dogovoriti jesu li rođakinje

Mirela Holy, bivša SDP-ova ministrica zaštite okoliša i bivša predsjednica stranke ORAH, zamjerila je hrvatskoj europarlamentarki Marijani Petir što je protivnike jučerašnjeg Hoda za život nazvala manjinom koja je puna mržnje prema svemu što je domoljubno. U prepirci koja se tim povodom razvila na Twitteru netko ih je upitao nisu li one rođakinje, na što je Petir odgovorila da nisu, a Holy da jesu.
‘Tvoja baka i moja prabaka, ili obrnuto, bile su sestre. O tome si pričala s mojom mamom’, poručila je Mirela Holy Marijani Petir, na što joj je Petir odgovorila da je nešto pobrkala.

‘Ne, nisam. Imam slonovsko, uz to još i fotografsko sjećanje. No to je potpuno nebitno’, poručila je Holy.

U daljnjoj konverzaciji otkrilo se da se njih dvije zapravo dosta dugo poznaju i da je Petir, kako je napomenula, ‘Mirelu zaposlila kada nitko nije htio’.

‘I kada je sjedila u podrumu, ja sam preporučila njenim šefovima da je izvuku iz te rupe’, napisala je Petir, a Holy joj se na tome zahvalila i ustvrdila da Petir to sigurno ne bi učinila da ona nije jako dobro i savjesno radila.

‘Nisam znala kako radiš kada sam ti dala posao. Kada si kasnije imala loših poteza, posebno kao ministrica, nisam te nikada javno kritizirala’, odgovorila joj je Petir.

Holy je rekla da je to trebala učiniti i da joj ne bi zamjerila, a Petir je navela da ona za razliku od nje preferira ljudima reći prvo u četiri oka što misli, a tek onda pred drugima.

Facebook Komentari