Grmoja se pohvalio: Nismo mi više nekakva dalmatinska opcija

Nakon objave izbornih rezultata Nikola Grmoja se na svojoj Facebook stranici pohvalio da kako u županijama u “kojima bi se dosad HDZ župani prošetali u prvom krugu”, Miro Bulj i on idu u drugi krug.

Dodao je i da mu je draže zbog Bulja nego sebe, jer je on “najčestitiji, najiskreniji i najbolji zastupnik i poseban čovjek”.

Grmoja je zatim čestitao svom nezavisnim zastupnicima i zastupnicima Mosta na rezultatima. Na prvome mjestu nezavisnom kandisatu Ivi Tomasoviću, koji je u prvome krugu pobijedio u Omišu, te Anti Praniću, gradonačelniku Vrgorac, Anti Dabi iz Novalje, kao i nezavisnom Marku Jeliću koji je “pobjedio u Kninu i ide u drugi krug”.

Spomenuo je i uspjehe Ljubice Ambrušec u Gradecu, Tomislava Panenića u Tompojevcima, Darka Posarića u Vinkovcima te nezavisne Ljubice Veselčić-Šijaković u Tovarniku. To je Grmoja objasnio činjenicom da više nisu nekakva dalmatinska opcija jer su jaki i u Slavoniji.

Uz objavu kako nema grada, općine i županije gdje nisu ušli u vijeće ili skupštinu, Grmoja je ustvrdio kako je Most ukinuo dvostranačje i vratio demokraciju u Hrvatsku.

Facebook Komentari