Bandić: Zagreb zaslužuje veliku koaliciju, Zagrepčani nisu niti će ikada biti bedaki

Zagreb zaslužuje veliku koaliciju, poručio je Milan Bandić u obraćanju u svojem stožeru u koji je stigao nakon što je kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice gledao fontane, kako reče, “sretan kao pajcek”.

“Dobro jutro”, kazao je Bandić pa rekao “kucnula je ponoć” i kazao da želi reći nekoliko rečenica: “Zahvaljujem sugrađanima koji su glasali za mene na ukazanom povjerenju. Stranka rada i solidarnosti je relativni pobjednik na sve četiri razine u Zagebu, to nam je bio cilj u borbi za šesti mandat”.

“Želim čestitati svima koji su prešli prag na svim razinama i pozvati na suradnju u Skupštini. Osobno ću moliti i sve uložiti da napravimo veliku koaliciju u Zagrebu, koji to zaslužuje, a i gradonačelnik koji je u finalu za šesti madat to zaslužuje”, poručio je Bandić i dodao da je Metković jedna mjesna zajednica u Zagrebu.

Političari donose odluke za generacije, dodao je te čestitao svojoj protukandidatkinji i poručio: “Ujutro se vidimo u sedam sati u Maksimiru gdje otvaramo nogometno igralište, ništa se nije promijenilo”. “Zagrepčani nisu niti će ikada biti bedaki , oni ne nasjedaju na štoseve, znaju cijeniti samo one koji služe građanima 16 godina 16 sati 365 dana”, kazao je Bandić.

Facebook Komentari