Župan Ivo Žinić u posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Sisak

Župan Ivo Žinić danas je posjetio Dom za starije i nemoćne osobe u Sisku, obišao korisnike programa „Dnevni boravak 3+2“ i razgovarao s predstavnicima uprave Doma i korisnicima.

Umirovljenici su županu priredili uobičajeno srdačan doček, odmah s vrata dočekali su ga pjesmom posvećenom baš njemu, a u nastavku kratkog programa župan, koji nije odolio šarmu njihova zbora, je i zapjevao s njima.

Dvije najraspjevanije i najbolje raspoložene skupine u našem društvu su umirovljenici i vatrogasci, rekao je župan Ivo Žinić, koji je umirovljenicima poželio dugo i sretno korištenje kapaciteta Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku.

“Veliku brigu vodimo o domovima za starije i nemoćne, a ovaj u Sisku je najveći, i najbolji primjer organiziranog smještaja. Ovdje se vidi jedna kvalitetna uprava, kvalitetni sadržaji, no taj standard kvalitete podizat ćemo, jer ovdje su i osobe koje koriste dnevni boravak. Ovom prilikom najavljujem nova ulaganja u domove za starije i nemoćne i gradnju novih, tako da će ovih dana biti otvoren novi dom u Glini za 75 korisnika, vrhunski, najmodernije opremljeni dom. Mi ne zaostajemo za standardima domova ostalih europskih zemalja što sam imao priliku čiti od korisnice doma u Sisku koja je inače iz Njemačke i koja je pohvalila Dom u Sisku”, kazao je župan Žinić.

Facebook Komentari