Hrvatski kongres preventivne medicine zavoda za javno zdravstvo u Opatiji

mr. Dražen Jurković, dr.med.- direktor Udruge

Stručna društva HLZ-a čiji članovi rade u zavodima za javno zdravstvo; Hrvatsko epidemiološko društvo, Hrvatsko društvo za školsku i sveučilišnu medicinu, Hrvatsko društvo za javno zdravstvo i Hrvatsko društvo za zdravstvenu ekologiju, organiziraju Hrvatski kongres preventivne medicine zavoda za javno zdravstvo od 25. do 27. svibnja 2017. godine u Opatiji, u Hotelu “Četiri opatijska cvijeta”.

Suorganizatori su stručna društva sa područja javnog zdravstva koje se bave preventivom; Hrvatsko društvo za gerontologiju i gerijatriju, Hrvatsko društvo za medicinu rada, Hrvatsko društvo za zaštitu i unapređenje mentalnog zdravlja i Hrvatsko društvo za kliničku mikrobiologiju. Tehničku potporu u organizaciji pruža Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske.

Na Kongresu će aktivno sudjelovati doc.dr.sc. Tomislav Madžar, dr.med., posebni savjetnik Predsjednice RH, dr.sc. Ines Strenja Linić, dr.med., predsjednica Odbora za zdravstvo Hrvatskog sabora, prim. Željko Plazonić, dr.med., državni tajnik Ministarstva zdravstva, prim. Vera Katalinić-Janković, dr. med., pomoćnica Ministra zdravstva, mr.sc. Fedor Dorčić, dr. med., ravnatelj HZZO-a, te niz drugih istaknutih stručnjaka s područja zdravstva i javnog zdravstva.

Kongres je namijenjen svim stručnjacima koji se bave preventivnim radom na svom polju djelovanja i koji promiču zdravlje, odnosno zdrave stilove ponašanja, priopćeno je iz Udruge poslodavaca u zdravstvu RH.

ZZJZ – Hrvatski kongres preventivne medicine – Program (11)

Facebook Komentari