Grmoja ima scenarij nakon lokalnih izbora koji se tiče većine, novih izbora i velike koalicije

Kandidati Mosta za dubrovačko-neretvanskog župana i gradonačelnika Dubrovnika, Nikola Grmoja i Marko Kristić odrađuju zadnje sate kampanje za lokalne izbore te su se tom prilikom obratili novinarima

”Nakon obilaska cijele županije poslali smo poruku da ću biti župan svakog građanina. Novi tim, ideje i projekti. Završavamo kampanju u Dubrovniku i pozivamo da građani izaberu promjene, ne samo u Dubrovniku nego cijeloj Hrvatskoj. Osjećam da se ljudi bude i da se događa, ne revolucija, nego evolucija”, rekao je Grmoja.

Maro Kristić uvjeren je kako će ući u drugi krug, a tko će ga tamo dočekati – nije mu važno.

”Još je nekoliko sati do isteka ove kampanje. Preostalo je centralno sučeljavanje u kazalištu. Mogu reći da osjećam jedan duh pobjede i da je potpuno svejedno tko će samnom biti u drugom krugu. Očekujem dobar uspjeh liste za Gradsko vijeće koja će brojati više vijećnika nego dosad”, kazao je Kristić.

Nikola Grmoja komentirao je i nacionalnu politiku.

”Mislim da će se (HDZ) prije pokušati presložiti s HNS-om, a ako ne bude išlo ići će na nove izbore pa kad vide da je Most napravio još bolji rezultat onda će reći da idu u koaliciju koja nam je donijela to da mladi odlaze. A sve pod mantrom stabilnosti koja je dobra samo nekima – oni će je pokušati očuvati”, kazao je Grmoja, prenosi N1.

Facebook Komentari