Policijska bešćutnost: stavili lisice 7-godišnjem djetetu s posebnim potrebama

April Obris, majka sedmogodišnjeg dječaka zahtjeva odgovore nakon što je njezina sina s posebnim potrebama policija u lisicima odvela u psihijatrijsku ustanovu u Teksasu, piše Huffington Post, prenose vijesti.rtl.hr.

Kako je majka istaknula njezin sin pati od ADHD poremećaja i hiperaktivnosti što može rezultirati poremećajem ponašanja, a u školi mu pomaže asistentica za nastavu.

No, problem se javio jer toga dana kada ga je policija odvela, asistentica nije mogla doći i biti s njim na nastavi. Nakon što je dječak lupao glavom o zid, dječak je izoliran iz razreda, nakon čega su ga policajci odvezli iz škole u Dallasu.

Nakon što su majku konktaktirali iz škole, odmah je otišla tamo, no njezina sina više nije bilo u školi zbog čega je bila šokirana.

“Loše se ponašao pa nije više ovdjei”, priča Obris što su joj rekli u školi, a dijete su odveli u zdravstvenu ustanovu za mentalne bolesnike u DeSotou. No, tamo ga je jedan član obitelji fotografirao, a na fotografijama se vidi da su djetetu stavili lisice.

Odvjetnik dječakove majke Amar Dhillon tvrdi da je dijete prilikom privođenja ozlijeđeno.

Facebook Komentari