Plenković u Gospiću: Snažna potpora svim kandidatima u Ličko-senjskoj županiji

Predsjednik HDZ-a i Vlade mr. sc. Andrej Plenković posjetio je Gospić kako bi dao potporu kandidatu za ličko-senjskog župana (i članu nacionalnog Predsjedništva HDZ-a) Darku Milinoviću, sadašnjem gradonačelniku Gospića Petru Krmpotiću te svim kandidatima za gradonačelnike i općinske načelnike na području Ličko-senjske županije.

Plenković je istaknuo da će Ličko-senjska županija pod vodstvom HDZ-a ostati i biti jedan od pokretača razvoja tog dijela Hrvatske.

“Drago mi je da sam danas ovdje jer su, uz predvodništvo naših prekaljenih vukova, kandidati HDZ-ove koalicije uglavnom predstavnici nove generacije koja će s vremenom preuzeti odgovornost za razvoj Ličko-senjske županije. Na izvrsno izbalansiranim listama puno je kolegica i novih imena”, kazao je Plenković.

Prije Gospića, predsjednik Plenković posjetio je Otočac, gdje se družio s mnoštvom članova i simpatizera HDZ-a i koalicijskih partnera te iskazao potporu kandidatu za gradonačelnika grada Otočca dr. sc. Branislavu Šutiću i njegovom timu.

Facebook Komentari