Jandroković: Naše liste bit će najjače u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji te u svim općinama i gradovima u njoj!

Glavni tajnik HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, rođeni Bjelovarčanin, obišao je gotovo cijelu Bjelovarsko-bilogorsku županiju (BBŽ), zajedno s kandidatom za župana koalicije HDZ-HSS-HSLS i saborskim zastupnikom Mirom Totgergelijem.

Družili su se na gradskoj tržnici sa stanovnicima Grubišnog Polja i još jednom dali podršku sadašnjem i budućem gradonačelniku Zlatku Mađeruhu (HDZ).

“Već dugo nismo imali župana iz naših redova, a vjerujem da nam se sada pruža dobra prilika da to promijenimo. Što se tiče stranačkih lista, očekujem da ćemo biti uvjerljivo najjači u svim općinama, gradovima i u samoj županiji, istaknuo je Jandroković na početku svoje mini-turneje.

Potom su posjetili Daruvar, točnije tamošnji Savez Čeha, kako bi razgovarali o aktualnim temama te manjine u Hrvatskoj.

Na vrlo sadržajnom sastanku sudjelovali su i saborski zastupnik češke manjine Vladimir Bilek, predsjednica Saveza Čeha Libiška Stranjik te zamjenica župana iz redova češke manjine Tanja Novotni Golubić.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Daruvara i kandidat za gradonačelnika Damir Lneniček pripadnik upravo češke nacionalne manjine, kazao je da su čvrsto uvjereni u pobjedu.

Uslijedio je posjet Garešnici i druženje s poljoprivrednim proizvođačima, da bi se potom u kasnim poslijepodnevnim satima Jandroković i Totgergeli u Bjelovaru susreli s bjelovarsko-križevačkim biskupom msgr. dr. Vjekoslavom Huzjakom, gdje se našem dvojcu pridružio i kandidat za bjelovarskog gradonačelnika Ante Topalović.

Glavni tajnik HDZ-a Jandroković i kandidat za župana Miro Totgergeli sudjelovali su na predizbornim skupovima u bjelovarskom Hrvatskom domu i u Društvenom domu u Rovišću.

Obraćajući se okupljenim članovima i simpatizerima na predizbornim skupovima u Bjelovaru i Rovišću, Jandroković je kazao da BBŽ, nažalost, stagnira, pa čak u mnogočemu nazaduje, unatoč svome velikom potencijalu:

“Već godinama BBŽ vodi isti čovjek koji razmišlja samo kako opstati na vlasti. Sve je podredio tom cilju. Dosta je takve loše politike! Stoga je to važnije da na lokalnim izborima iskažemo jedinstvo. Pozivam vas sve da 21. svibnja date svoj glas našem Miri za župana. Županija želi i zaslužuje bolje od ovog što sada ima”, kazao je Jandroković.

Facebook Komentari