U Daruvaru i Slatini svečana dodjela rješenja i ključeva stanova te stambenih kredita i financijskih potpora za kupnju ili izgradnju prve nekretnine

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved uručio je rješenja i ključeve stanova te stambenih kredita i financijskih potpora za kupnju ili izgradnju prve nekretnine u Daruvaru i Slatini.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, u pratnji pomoćnika ministra Nenada Križića, dodijelio je rješenja i ključeve za tri (3) stana u Daruvaru i četiri (4) u Slatini koji su u potpunosti sanirani i obnovljeni za što je utrošeno 423.124,64 kune, jedan stambeni kredit u iznosu od 28.210,00 eura te šest (6) financijskih potpora za kupnju ili izgradnju prve nekretnine u iznosu od 699.000,00 kuna.

Ukupna vrijednost utrošenih financijskih sredstava iznosi 1.331.442,84 kune.

Dodjela stambenog kredita i financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine ostvaruje se sukladno Listi prvenstva za dodjelu stambenog kredita i Listi prvenstva za dodjelu financijske potpore koje utvrđuje Ministarstvo hrvatskih branitelja za svaku kalendarsku godinu. Na Listi prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2017. godinu nalazi se 11.159 zahtjeva, a na Listi prvenstva za dodjelu financijske potpore 377 zahtjeva.
stanovi branitelji medved

Facebook Komentari