Norijada 2017: Oko 6.000 maturanata okupirat će grad, na Bundeku ih se očekuje još 3.000

Grad Zagreb i ove godine, kao i dugi niz godina do sada organizira proslavu posljednjeg dana nastave za učenike završnih razreda zagrebačkih srednjih škola, poznatu pod nazivom Dan zagrebačkih maturanata.

Program ovogodišnje proslave počinje na Trgu bana Josipa Jelačića u petak, 19. svibnja u 11:00 sati. Na Trgu je predviđeno okupljanje oko 6.000 maturanata te glazbeni program u izvedbi Astralis Team DJ-a. Na glazbenom programu koji će se održati u parkuBundek očekuje se dodatnih 3.000 maturanta.

Obraćanje gradonačelnika Milana Bandića svim okupljenima na Trgu bana Jelačića predviđeno je u 11.55 sati, a točno u podne predviđen je polazak povorke prema parku
Bundek.

Prigodno uređen kamion će voditi povorku prema parku Bundeku, gdje se očekuje dolazak oko 13.30 sati.

Povorka će se kretati trasom:

Praška – Trg N. Š. Zrinskog –Strossmayerov trg – Tomislavov trg – Mihanovićeva – Miramarska – Ulica grada Vukovara -Hrvatske bratske zajednice (most Slobode) – Damira Tomljanovića-Gavrana – Bundek.

Voditelj programa na Bundeku bit će animator Marko Petar Orešković, a za maturanteje organiziran bogat glazbeni program u kojem sudjeluju – DJ Mike C, Kings Live, DJ FRXte kao specijalno iznenađenje pjevač i glazbenik Ivan Zak.

U svrhu sigurnog i dostojanstvenog obilježavanja Dana zagrebačkih maturanata, cijelovrijeme održavanja programa u parku Bundek će dežurati zdravstvena ekipa, vatrogasci, spasioci i redarska služba, a po završetku programa koji završava u 22.00 sata, radi lakšeg i bržeg povratka sudionika svojim domovima, ZET će osigurati pojačane linije javnog
gradskog prijevoza.

Facebook Komentari