Vrdoljak se osvrnuo na izjave Franje Gregurića o Agrokoru

Predsjednik HNS-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora, Ivan Vrdoljak nakon održane simulirane sjednice Hrvatskog sabora za učenike srednjih škola komentirao je stanje u Agrokoru, kao i u državi.

“Svima nama treba mira, reda, pristojnosti i zakona, ne postoje nerješivi problemi, nego problemi koji se ne rješavaju. Drago mi je da je tema mirenja prošla kroz hrvatske škole, jer kada krene proces mirenja, ljudskost stupa na snagu i dobiva na značaju”, poručio je Vrdoljak nakon simulirane sjednice Hrvatskog sabora za učenike srednjih škola koja se održala na temu Zakona o mirenju.

Ponovno se dotaknuo i krize u Agrokoru. “Kriza u Agrokoru nastupila je zbog lošeg vođenja politike u sustavu tog koncerna i nemaju veze s geopolitikom, kriza je došla zbog lošeg upravljanja i neznanja, ne rješava se na dobar način, ni dovoljno brzo i efikasno. Nadam se da će se ipak ubrzati taj proces i da će se spasiti proizvođači i dobavljači”, poručio je Vrdoljak kojeg su novinari u Saboru tražili komentar na intervju Franje Gregurića koji tvrdi da je kriza u Agrokoru Putinova kazna Hrvatskoj.

“Zbog svih izgovorenih laži počinjem sumnjati u istinitost izgovorenih riječi Bože Petrova i Nikole Grmoje. Pozivam ih da čuvaju dignitet i dostojanstvo drugih osoba i da govore istinu, a kada se dokažu njihove tvrdnje tek ih tada možemo komentirati, budući da ja ta saznanja nemam”, rekao je predsjednik HNS-a komentirajući tvrdnje iz Mosta da na premijera Plenkovića utječu Nikica Valentić i Franjo Gregurić te da oni vladaju Hrvatskom.

Facebook Komentari