Mostovka Katarina Ujdur poručila HDZ-ovcu Dobroslaviću da mu je vrijeme za mirovinu

Nakon što je u nedjelju župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić rekao da HDZ može Most pobijediti i u Metkoviću te da je to kraj Mosta, oglasili su se i iz te stranke.

”Most NL će i dalje biti na vlasti u Metkoviću nakon lokalnih izbora. U to nema nikakve sumnje. Narod ne možete prevariti, a narod zna kako je HDZ ponovno odlučio štititi kriminal na najvišoj razini.

Ovog puta stali su u zaštitu kriminala u Agrokoru, a Dobroslavić, Plenković i drugi iz najobičniji su izvršitelji naredbi svojih mentora koji iz sjene upravljaju strankom i državom zadnjih 20 godina.

Most NL u Metković je vratio demokraciju, racionalno upravljanje javnim financijama i poštivanje volje građana.

Uspjeli smo sanirati enormne dugove koje su ostavile bivše političke strukture bliske Sanaderovom HDZ-u, a izuzetno smo ponosni na to što je Metković ponovno postao privlačan investitorima te što smo realizirali projekt Tvornice za preradu mandarina.

Vrijeme je da Dobroslavić, koji u cijeloj karijeri nije učinio ništa za Metković i neretvanski kraj, ode u zasluženu mirovinu.

Sigurna sam da će to tako i biti nakon lokalnih izbora na kojima će novi župan DNŽ postati Nikola Grmoja’, kazala je za N1 Katarina Ujdur, kandidatkinja Mosta za metkovsku gradonačelnicu.

Facebook Komentari