Župan Žinić obišao ceste u Dvoru: Najavljujemo i asfaltiranje prometnice Divuša – Zrin

Lokalne nerazvrstane ceste na području Općine Dvor, koje je Sisačko-moslavačka županija pomogla asfaltirati, obišao je župan Ivo Žinić sa suradnicima i načelnikom Općine Dvor Nikolom Arbutinom i njegovim zamjenikom Franjom Juranovićem u subotu, 13. svibnja 2017. godine.

U naselju Matijevići župan je obišao dvije asfaltirane ulice te razgovarao sa stanovnicima, a obišao je i dionicu ceste u Divuši, od crkve do groblja.

“Kompletna infrastrukrura u ovakvim ruralnim područjima je jako bitna, Općina Dvor je druga po veličini u našoj županiji odmah poslije grada Gline, tako da ima veliku prometnu infrastrukturu tako da nije to tako lako održavati.

Danas smo u naseljima Matijevići gdje smo došli pogledati novo asfaltirane ulice, nerazvrstane i lokalne ceste, te iskazujem zadovoljstvo da je općina mogla i prijavila se na natječaje Ministarstva regionalnog razvoja za pomoć ruralnim područjima i tu dobila sredstva koja je udružila sa svojima te dobili preko 700 metara, pomogli smo i u asfaltiranju ulice u naselju Divuša. Najavljujemo i asfaltiranje prometnice Divuša – Zrin. Pokušat ćemo sve kako bi ljudi bili što bolje prometno povezani”, kazao je župan Ivo Žinić.

Facebook Komentari