Žinić: Ova donacija za našeg malog Antonija na tri kotača je poklon naše zaklade Viktorija

Župan Ivo Žinić je u naselju Zamlača, na području Općine Dvor, posjetio obitelj Mikičić, čiji sin Antonio ima teškoća u razvoju.

Župan, u čijem je društvu u ovoj prigodi bila i saborska zastupnica Željka Josić, predsjednica Upravnog odbora Zaklade Viktorija za djecu oboljelu od malignih i ostalih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije, predao je Antoniju tricikl, dječje vozilo prilagođeno njegovim potrebama.

mikicicŽINIĆ

“Ova donacija za našeg malog Antonija na tri kotača je poklon naše zaklade Viktorija koji je nabavljen još prije nekoliko mjeseci, no kako nije bilo prilike da ga prije dostavimo, činimo to danas. Bila je to prigoda da posjetimo Općinu Dvor, da pogledamo prometnice, i predamo bicikl malom Antoniju. Zahvaljujem svima koji su pridonijeli, i dalje ćemo pomagati djeci s potrebama.

Naša zaklada ima veliku ulogu pogotovo u financiranju liječenja djece s posebnim potrebama i najtežih slučajeva kao karcinom i sl… Koristim i ovu priliku da najavim otvaranje Centra za rehabilitaciju u Topuskom”, kazao je župan Ivo Žinić.

Facebook Komentari