Policija uklanjala, kažu, neprimjerene transparente za Plenkovića u Metkoviću

Premijer Andrej Plenković u u posjeti je Metkoviću u sklopu predizborne kampanje za lokalne izbore. Kako doznaje N1 televizija skupina mladih odlučila se organizirati i dočekati premijera s porukama i transparentima.plenkovicmetkovic2

Međutim, policija je zaustavila mladića koji je postavljao transparente te mu ih oduzela navevši da je to “neprimjereno i da im je tako naređeno”.

“Postavljao sam transparent koji nema nikakav vrijeđajući sadržaj kada je došao policijski auto s dva policajca. Transparent koji sam postavio su maknuli i rasparali, a iz auta su mi oduzeli još jedan te tražili da im kažem sva mjesta na kojima se transparenti nalaze. Rekli su mi da je to neprimjereno i koliko sam shvatio iz razgovora s policajcima njima je nadređeno da ako bude bilo čega da to spriječe. U međevremenu su poskidali sve transparente koje su našli, a u Metkoviću je više policije nego u Zagrebu, u grad je nemoguće ući”, rekao je mladić za N1.

plenkovicmetkovic3

Iz OKC-a Policijske uprave dubrovačko-neretvanske kazali da ne znaju za događaj, ali i da takve informacije ne mogu davati.

Policija opovrgava: Niti smo transparent u Metkoviću oduzeli, niti je mladić priveden

Facebook Komentari