Ostvaren cilj humanitarne akcije – prikupljeno 720 tisuća kuna za dječju onkologiju

Ostvaren je cilj humanitarne akcije ‘Uz nas niste sami’ – na dobrotvornom koncertu ‘Vjeruj u ljubav’ prikupljeno je 720 tisuća kuna za opremanje laboratorija Zavoda za dječju onkologiju i hematologiju Dr. Mladen Ćepulić Klinike za dječje bolesti Zagreb.

U HRT-ovu televizijskome studiju Anton Marti još uvijek traje velika završnica humanitarnog tjedna ‘Uz nas niste sami’ u kojem smo pratili humanitarnu akciju udruge Phoenix pod naslovom ‘Vjeruj u ljubav’. Iako je potrebna suma novca već prikupljena humanitarni broj 060 9008 i dalje je aktivan. Ostatak prikupljenog novca bit će preusmjeren u druge humanitarne svrhe.

Na koncertu nastupaju poznati glazbenici među kojima su Oliver Dragojević, Vanna, Marko Tolja, Urban, Frajle, Amira Medunjanin i brojni drugi, a organiziran je i pozivni centar u kojemu sudjeluju brojne osobe iz hrvatskoga društvenoga i političkoga života.

Voditelji u HRT-ovim studijima su Jelena Pajić, Robert Ferlin, Ivan Dorian Molnar i Uršula Tolj, a Sanja Kocijančić Petričević tijekom emisije javljat će se sa zanimljivim sugovornicima iz Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Facebook Komentari