Korčula: SDP je preko Mosta planirao zadati udarac Vladi, no pokazali smo da možemo bez njih

Iz Korčule: SDP je preko Mosta planirao zadati udarac Vladi, no pokazali smo da možemo bez njih!, stoji na stranačkoj stranici HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH mr. sc. Andrej Plenković sinoć je u Korčuli na predizbornom skupu snažno podupro kandidatkinje i kandidate na lokalnim izborima – kako u Gradu Korčuli, tako i u svim općinama na istoimenom otoku (Vela Luka, Blato i Smokvica). U Gradu Korčuli naša stranka na lokalne izbore izlazi u koaliciji s HSS-om, HSP-om „Dr. Ante Starčević“ i HSLS-om.

Osim predsjednika Plenkovića, na skupu su sudjelovali i predsjednik dubrovačko-neretvanskog HDZ-a (i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru) Branko Bačić, voditeljica HDZ-ova kluba u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, državni tajnik u Ministarstvu turizma Frano Matušić, sadašnji i budući dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić, sadašnji i budući gradonačelnik Grada Korčule Andrija Fabris…

Vjerodostojnost & politička zrelost

Predsjednik Plenković je u obraćanju brojnim okupljenima članovima i simpatizerima stranke naglasio da su lokalni izbori dobra provjera za parlamentarne izbore.

– Stoga vas pozivan na jedinstvo, političku zrelost i potporu svim našim kandidatima i listama. Vjerodostojnost je glavna odlika u odabiru lista HDZ-a i programa koji će realizirati nakon pobjede, prenose na stranici hdz.hr

Politička stabilnost

Istaknuo je da u izbore ulazimo s političkom stabilnošću u zemlji, iako se mnogi trude destabilizirati i Vladu i neke njene ministre.

– No, to se neće dogoditi. Ulazimo s gospodarskim rastom i nisu slučajno rejting agencije dale Hrvatskoj bolje ocjene.

Pokazali smo odgovornost

Plenković je također naglasio da je oporba planirala preko Mostovih ministara zadati udarac hrvatskoj Vladi, no Vlada je pokazala da se bez njih može.

– Vlada je i u situaciji s Agrokorom i s ministrom financija Zdravkom Marićem pokazala odgovornost, kazao je Plenković.

Facebook Komentari