Bivši nogometaš završio u bolnici nakon sukoba s umjetnicima kojima je zazidao vrata

Jučer poslijepodne u Dioklecijanovoj ulici u Splitu dvije su osobe nasrnule na treću i gurnule je s terase koja se nalazi na visini od tri metra.

Napadnuti je ozlijeđen u predjelu glavu, a u KBC Split se utvrđuje težina njegovih ozljeda, kazali su za portal Dalmacija danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Policija je nakon incidenta privela pet osoba, od kojih se dvije sumnjiče za izazivanje napada.

Ovaj fizički napad zasad je epilog spora između aktivista umjetničke udruge Adria Art Annale i bivšeg nogometaša Darka Miladina koji je, kako neslužbeno doznaje portal Dalmacija danas, završio u bolnici s teškim ozljedama.

Naime, u Palači D’Augubio Miladin preuređuje prostor u kome će otvoriti hotel, a pritom je zazidao vrata prostorije kojom su koristi udruga Adria Art Annale. Spor oko zazidanih vrata jučer je najprije eskalirao u verbalni,a zatim i fizički okršaj.

Jedan od očevidaca, koji je inače došao iskazati podršku aktivistima iz udruge, kazao je za Dalmaciju danas da je uslijed općeg naguravanja jedna osoba gurnuta s terase budućeg hotela i da je pritom ozlijedila nogu.

Također se doznaje da je jedan od privedenih predsjednik udruge Adria Art Annale Antej Jelenić.

Facebook Komentari