Perković: Pobijedila sam, ali nisam zadovoljna rezultatom

Nakon što je po četvrti put pobijedila u Šangaju, gdje je prošle godine postavila i rekord Dijamantne lige (70,88 m), najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković izjavila je da je sretna zbog ostvarene pobjede, ali i da nije zadovoljna rezultatom.

Doista volim Šangaj, jer je ovdje uvijek odličan krug za bacanje. Vrlo sam sretna zbog pobjede. Ovo mi je četvrta pobjeda u Šangaju. Svaki put kad sam bacala ovdje, pobijedila sam, izjavila je Perković nakon svog desetog uzastopnog trijumfa u natjecanjima Dijamantne lige i ukupno 35. dijamantne pobjede u karijeri.

No, Sandru nije zadovoljio postignuti rezultat (66,94 m) i samo dva uspješno izvedena hica.

Znam da sam u boljoj formi nego što to pokazuje rezultat. Nisam zadovoljna, ali bit će prilika da se popravim na ostalim mitinzima i bacam mnogo dalje, najavila je Sandra koja se prvi put susrela s formatom natjecanja u kojem su diskašice bacale paralelno sa diskašima.

Nije se bilo lako natjecati zajedno s muškarcima. Natjecanje je bilo dugo, a u istom području su se natjecali i skakači u vis pa je bilo teško ispravljati tehničke pogreške, zaključila je Perković koja je za 48 centimetara nadmašila drugoplasiranu Australku Dani Stevens.

Još jedno drugo mjesto za mene, već četvrti put u Šangaju, a bila sam blizu pobjedi. Bilo je teško i dugo natjecanje, iako se volim natjecati zajedno s muškarcima, rekla je Australka, jedna od samo tri bacačice koje su u posljednjih šest sezona Dijamantne lige uspjele pobijediti Sandru Perković.

Facebook Komentari