Osmogodišnjak se objesio nakon što ga je udario vršnjak u školi

Uprava škole u Cincinnatiju je sakrila od roditelja informaciju da je njihovog osmogodišnjeg sina udario vršnjak nakon čega je nekoliko minuta bio u nesvijesti, javlja AP.

Osmogodišnjak se samo tri dana nakon tog incidenta objesio u svojoj sobi.

Napad na dječaka u osnovnoj školi su snimile i nadzorne kamere, ali slučaj nije otkriven sve dok nije započela istraga o tragičnoj smrti dječaka i potraga za uzrocima njegovog čina.

Majci su čelnici škole na dan napada rekli da su dječaka samo zadirkivali te da se on onesvijestio. Preporučili su joj da ga odvede liječniku.

”Nisu joj rekli cijelu istinu. Također, rekli su joj da je dječak dobro” ispričao je pravni zastupnik obitelji. Tu noć je dječak povraćao i osjećao mučninu, ali liječnici su konstatirali da je to crijevna viroza.

Majka je saznala za napad kad je već bilo kasno. Istražitelji su dobili snimke video nadzora od škole. Na njima se vidi nesretni dječak kako se želi rukovati s jednim agresivnim dječakom, prenosi N1.

Međutim, on ga je snažno udario, a osmogodišnjak potom udario glavom o zid i pao u nesvijest. Na zemlji je ležao sedam minuta prije nego je neko od profesora stigao na lice mjesta, dok su neki od učenika zadirkivali dječaka i dok je ležao bez svijesti. Škola odbacuje navode tvrdeći da majka pogrešno interpretira događaje sa snimke.

Facebook Komentari