Zajednička kava saborskih zastupnika izazvala buru u šalici: Evo što Kovač kaže, ide li Hasanbegoviću

Twiteer Sanjin Španjović

Prema kuloarskim informacijama odbjegli HDZ-ovac Hasanbegović u svoj bi novi klub zastupnika u Hrvatskom saboru mogao uvesti još nekoliko članova stranke.

Nakon objave fotografije koju je snimio urednik emisije Veto, Sanjin Španović, mediji su prenijeli kalkulacije da bi jedan od njih mogao bi biti Miro Kovač.

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač i sada već bivši HDZ-ovac Zlatko Hasanbegović viđeni su na zajedničkoj kavi u središtu Zagreba. Miro Kovač bio taj koji je u javnim izjavama kritizirao vodstvo stranke i tražio raspravu o odluci premijera Plenkovića da raskine koaliciju s Mostom, a istu zamjerku imao je i Zlatko Hasanbegović.

Bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač objasnio je za N1 što je danas radio na kavi sa sada već bivšim stranačkim kolegom Zlatkom Hasanbegovićem.

Na pitanje može li komentirati današnji susret s Hasanbegovićem, Kovač je odgovorio:

“S bivšim stranačkim kolegom Zlatkom Hasanbegovićem sam se slučajno sreo i popio kavu. Deplasirano je ‘običnoj’ kavi pridavati bilo kakve političke konotacije. Kava među kolegama zastupnicima uvijek je bilo je i uvijek će ih biti.

Svatko bira svoj politički put, moj je bio i uvijek će ostati uz HDZ. U ovom trenutku je primarni interes HDZ-a osigurati stabilnost Vlade i pretvaranje Hrvatske u prosperitetnu i naprednu zemlju”, rekao je Miro Kovač za N1 televiziju.

Facebook Komentari