Za 32. Plitvički maraton do sada prijavljeno 1.750 natjecatelja

Foto: Dražen Prša
Ad

Manje od mjesec dana preostalo nam je do održavanja najljepšeg maratona u Europi, znalci tvrde i na svijetu. Kako smo već javljali atletski klub „Maraton 2000“ iz Karlovca organizator je 32. Plitvičkog maratona.

Klub i ovih dana vrlo intenzivno zaprima prijave koje stižu doslovno iz cijeloga svijeta. Direktor AK „Maraton 2000“ Robert Franjković dao nam je najnovije podatke vezane uz dinamiku prijava natjecatelja.

-Do danas se prijavilo 1.750 maratonaca i 45 natjecatelja u štafeti. Možemo reći da smo faktički popunjeni, ali prijave službeno traju zaključno do 15. svibnja kada je zadnji dan podnošenja prijava.

Inače, 32. Plitvički maraton ove godine traje dva dana, 3. i. 4. lipnja, a trči se maraton (42 km), polumaraton (21 km), utrka na 5 km, štafetne utrke i obiteljski maraton. Dječji maraton i utrka na 5 km trčat će se u subotu, 3. lipnja, a maraton, polumaraton, štafetne utrke i obiteljski maraton u nedjelju, 4. lipnja-rekao nam je direktor AK „Maraton 2000“ Robert Franjković.

Neslužbeno doznajemo da će ovogodišnju sportsku priredbu u NP Plitvička jezera pratiti i rekordan broj medijskih kuća iz cijele Europe i sa dalekog istoka,piše Lika online.

Facebook Komentari