Cibona demantirala natpise o gašenju: Klub posluje stabilno

Nakon što je Aco Petrović otvoreno pričao o problemima KK Cibona, koji se trenutačno sa Šibenikom bori za plasman u finale doigravanje, javio se i klub službenim priopćenjem.

Podsjetimo, Petrović je donedavno bio na mjestu izvršnog dopredsjednika, člana Skupštine te predsjednika UO KK Cibona, a u jučerašnjem istupu je naglasio kako postoji vjerojatnost kako će klub prestati postojati 1. lipnja jer 69 nije poštivao obveze iz predstečajne nagodbe.

Cibona se oglasila službenim prioćenjem.

Nakon objava u tiskanim i elektronskim medijima, dužnost nam je obavijestiti javnost kako KK Cibona stabilno posluje te nastavlja natjecanje u domaćim i međunarodnim prvenstvima kako u ovoj tako i u idućim sezonama.

Informacije koje su plasirane u medije u potpunosti su neistine, a igrači, treneri, klupski djelatnici i uprava Kluba će i dalje, uz potporu Grada Zagreba , čiji smo ponosni simbol, nastaviti svojim radom i zalaganjem stvarati nove klupske vrijednosti.

Za kraj, pozivamo sve navijače da nas glasno podrže, sa svim sportskim rekvizitima i Ciboninim obilježjima, na drugoj utakmici polufinala koja se igra 10.svibnja u 18:00 sati u KC Dražen Petrović te da zajedno proslavimo ulazak našeg Kluba u finale prvenstva Hrvatske.

Facebook Komentari