Aleksić objasnio nedoumice oko Škibolinog zakona o RBA zadrugama: Nisam protiv, nego….

Saborski zastupnik Snage Goran Aleksić osvrnuo se na svom fb-u na prijedlog zakona Marina Škibole, s kojim je uvjetovao svoj potpis za glas za Gordana Jandrokovića.

O ZAKONU PROTIV STRANIH ZADRUGA BEZ LICENCE

Nisam protiv predloženog zakona, kao što je možda netko stekao dojam. Samo sam napisao što s predloženim zakonom nije u redu. Ako vlast opstane, svakako ću pomoći svojim amandmanima da taj zakon bude realiziran kvalitetno, ali tako da ima retroaktivnu notu i da uistinu omogući dužnicima da budu obeštećeni. Dosta je radikalan u pojedinim dijelovima, čime se neću baviti – niti išta o tome govoriti, a što se nomotehnike tiče – to će riješiti stručnjaci u Odboru za zakonodavstvo, kada zakon dođe na red. Takav kakav jest, manjkav je – jer se ne odnosi na ugovore koji su sklopljeni prije stupanja zakona na snagu, ali uz doradu – može biti od pomoći. No, vidjet ćemo kako će se situacija razvijati. Za amandmane sam spreman! 🙂
A Marin, što god netko mislio o tome, bilo je hrabro učiniti drugačije od svih “buntovnika” i prići “neprijatelju” – to je potez hrabra čovjeka… A vrijeme će pokazati hoće li taj potez uistinu i pomoći… Neka pomogne, i ja ću pomoći da pomogne.., napisao je Aleksić na svom fb-u.

DOKUMENT Pročitajte prijedlog zakona zbog kojeg je Marin Škibola dao glas za Gordana Jandrokovića

Facebook Komentari