Reagirao Pupovac: U ime važnijih stvari odgovorit ću im javnom šutnjom

“Danas ih je više posegnulo za mojim imenom. Ja za njihovim ne kanim posezati. Posebno ne danas i ne ovdje. Danas i ovdje, u Hrvatskoj, za svakog pa i za mene kao njezina državljanina i narodnog zastupnika, postoje neusporedivo važnije stvari i od mojeg imena i od imena onih koji za njim posežu.

U ime tih važnijih stvari odgovorit ću im javnom šutnjom čak i na ono na što u nekim drugim danima i nekim drugim prilikama ne bih šutio”, objavio je na svom Facebooku potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Ovaj post Pupovac je objavio nakon što je o njemu na konferenciji za novinare govorio Zlatko Hasanbegović koji je kazao da je “hrvatski narod dvaput pokazao kako ne želi da državom upravljaju SDP, HNS, IDS i SDSS notornog Milorada Pupovca, Milan Bandić i njemu slični”.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poručio je da Pupovac i nacionalne manjine neće “određivati sastav Vlade te da je ovo hrvatska država u kojoj uz nacionalne manjine, koji imaju ustavom zajamčena prava, odlučuju Hrvatice i Hrvati”.

Facebook Komentari