Jedina revolucija koju ja zazivam je događanje naroda: Ne – Todoriću, Valentiću, Greguriću, Šeksu, Plenkoviću

Politički tajnik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja danas je dao izjavu za medije ispred Gradskog kulturnog središta u Metkoviću. Reagirao je na premijerovu izjavu u kojoj ovaj za Grmoju kaže da je kavanski revolucionar.

“Jedina revolucija koju ja zazivam je događanje naroda na izborima 21. svibnja kada očekujem da građani pošalju jasno NE Todoriću, Valentiću, Greguriću, Šeksu i Plenkoviću, koji su odgovorni za ovu krizu. Očekujem da Plenković što prije izađe pred građane i prizna da je on izazvao ovu krizu”, rekao je Grmoja.

“Most je krenuo razotkriti sve arhitekte ovakve kriminalne Hrvatske, gradove koje smo vodili vodili smo odgovorno, nametnuli nove, poštenije standarde. Na taj način smo htjeli voditi i Hrvatsku”, dodao je.

Grmoja osvrnuo se na izjavu Andreja Plenkovića u kojoj ga je nazvao kavanskim revolucionarom, stoji u pozivu Mosta.

Premijer Plenković komentirao je odnose HDZ-a i Mosta. “Od mene nećete čuti ni jednu lošu riječ o kolegama iz Mosta. Ne možemo imati dvije Vlade u jednoj. Vlada mora biti jedna i jedinstvena. A ne da netko misli da odgovara više šefu svoje stranke nego predsjedniku Vlade. Ta priča ne ide. Meni nabacivati retoriku koja kaže da smo mi sa Pupovcem i sa Sauchom. Mislite da je to nešto normalno za reći. Dakle, taj Most je bio u partnerstvom i sa HDZ-om i sa manjinskim zastupnicima od prvoga dana. A sada im je to neki problem. Meni nije”, rekao je premijer Andrej Plenković u intervjuu za Radio Dalmaciju.

Share This Article