Plenkovićeva poruka Hasanbegoviću: Odabir je njegov, a posljedice su sasvim izvjesne

Premijer Andrej Plenković je komentirao je odluku Zlatka Hasanbegovića da na predstojećim lokalnim izborima bude na listi nezavisne kandidatkinje Brune Esih.

Premijer je kazao da Hasanbegović zna da statust HDZ ne dozvoljava na članovi stranke budu na nekoj drugoj listi.

“Status je sasvim jasan. On je donio odluku da neće biti član HDZ-a. Odabir je njegov, a posljedice su sasvim izvjesne”, kazao je Plenković.

Na pitanje reporterke N1 kada ćemo doživjeti da ima većinu, Plenković je odgovorio: “Doživjet ćete je, imat ćemo je, hrvatske institucije normalno rade, to će biti iza lokalnih izbora, nemojamo raditi šušur tamo gdej ga nema”, kazao je Plenković.

Premijer Andrej Plenković posjetio je u nedjelju Split, gdje se proslavlja blagdan sv. Dujma.

U pratnji splitsko-makarskog nadbiskupa mons. Marina Barišića i povjerenice Vlade Republike Hrvatske za Grad Split Branke Ramljak, predsjednik Vlade Plenković i ministar turizma Cappelli obišli su katedralu sv. Dujma, najstariju katedralu na svijetu sagrađenu početkom 4. stoljeća te razgledali stalni postav splitskog Muzeja sakralne umjetnosti.

“Lijepo je vidjeti veseli Split nakon procesije”, rekao je Plenković dodavši kako mu je drago biti u Splitu i kao Dalmatincu i kao predsjedniku Vlade.

Facebook Komentari