EKSKLUZIVNO VIDEO Eurosong: Hrvati stigli na crveni tepih i novinarima zapjevali, poslušajte

Jacques Houdek i ekipa stigli su na crveni tepih prije Eurosonga koji se održava u Ukrajini i impresionirali novinare. Večeras je ceremonija otvaranja.

Inače, hrvatski predstavnik na Eurosongu Jacques Houdek imao je najbolju prvu tonsku probu u Kijevu. Rezultat je to ankete na jednoj od najposjećenijih web stranica posvećenoj Eurosongu Wiwiblogs. U anketi je ukupno glasalo 5591 čitatelja, a naš je Jacques skupio 1037 glasova ili 18,55 posto. Drugi je bio bugarski predstavnik Kristian Kostov (881 glas), a treći Izraelac Imri koji je skupio 781 glas.zak3

Pod geslom Slavimo različitost ove godine u Kijevu održava se 62. Natjecanje za pjesmu Eurovizije – Eurosong 2017.

Ovogodišnji 62. Eurosong možete pratiti u dvije polufinalne večeri – 9. i 11. svibnja te u završnoj finalnoj večeri – 13. svibnja. HRT prenosi sve tri večeri u izravnom prijenosu u 21 sat na HTV1.

Hrvatsko gledateljstvo moći će glasovati u drugoj polufinalnoj večeri 11.svibnja te u finalnoj večeri 13. svibnja. Glasovati se može za sve predstavnike osim za predstavnika svoje zemlje.

Ovdje možete vidjeti cijeli današnji prijenos iz Kijeva, svečano otvaranje Eurosonga.

Houdek je odgovarajući na pitanja objasnio da dolazi iz male zemlje koja ima ispod 4 milijuna stanovnika i koja je proživjela strašan rat. Ako trebate pomoć, samo zovite Hrvate, rekao je Houdek. (od 26. min videa)

Facebook Komentari