Sisački HDZ i koalicijski partneri predali potpise građana za lokalne izbore

U sisačko Gradsko izborno povjerenstvo prikupljene potpise građana predali su kandidat za gradonačelnika HDZ-a Franjo Šaban u pratnji svojih potencijalnih zamjenika, Vlatke Vukelić i Tonke Jozić Novinc kao i ostalih koalicijskih partnera. Šaban je istaknuo kako su prikupili više od dvije tisuće potpisa građana.

„Sisak je zaista došao u poziciju da trebamo angažirati najkvalitetnije snage i ljude. Ova lista ima iza sebe snagu i odlučnost, kvalitetu, stručnost, visokoškolovane ljude i spremni smo da s ovom listom ostvarimo ono što nam je cilj, a to je da pokažemo svima da je jedan Sisak“, rekao je Šaban.

Na predavanju kandidacijskih listi bio je i povjerenik Gradske organizacije sisačkog HDZ-a Goran Marić. „Nastavak zatečenih okolnosti u Sisku bile bi pogubne za budućnost Siska. Zato smo sastavili koalicijsku listu nekoliko hrvatskih stranaka koja svaka ima predznak hrvatski, da Sisak prodiše, da Sisak dobije zraka.

I ova lista kompetentnih i odgovornih ljudi će oživjeti Sisak. Podsjetimo, koaliciju predvođenu HDZ-om još čine HSLS, HSP dr.Ante Starčević i HKS.
hdzsklisteSISAK

Facebook Komentari