Večernji piše da je Bruna Esih razočarala svoje birače: Bruna, ti si upravo potpisala političku propast

Nije prošlo tjedan dana otkako je Esih najavila kako neće dati podršku Mariću, a sada je napravila suprotno i razočarala velik broj svojih potencijalnih birača

Nezavisna saborska zastupnica i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Bruna Esih u četvrtak je na glasovanju u Saboru dala podršku aktualnom ministru financija Zdravku Mariću i tako navukla bijes birača na sebe, piše Večernji list.

Nije prošlo tjedan dana otkako je Esih najavila upravo suprotno, a ovim potezom razočarala je velik broj svojih potencijalnih birača.

“Hrvatska je umorna od oktroiranih vladara”, izjavila je tada Esih suptilno najavivši kako neće dati podršku ministru financija i bivšem čovjeku Agrokora.

Ipak, dogodilo se suprotno, a građani su je ‘razapeli’ na društvenim mrežama.

‘Maske su pale… nije zlato sve što sja’, ‘Razočarana sam. Moj glas ste izgubili’, ‘Bruna, ti si upravo potpisala političku propast’, ‘Izdajice roda svoga’, samo su neki od komentara.

‘Curice, pokazala si da si još jedna političarka koja se lako kupi… potrčko mafije te potkupio… da sin od Todorića ostane ministar financija – pa svaka ti čast… ‘, ‘Vjerodostojan glas za podršku gospodarskog kriminala. Samo nam u Zagrebu fali mlađa ženska i malo zgodnija verzija Bandića. Saucha je barem otvoreno pokazao da daje glas onome tko ponudi više’, piše između ostalog na Facebooku, prenosi Večernji.

Facebook Komentari