Martina Dalić: Najveća mi je plaća u Konzumu čuti dobar dan od blagajnica

Zastupnicima koji raspravljaju o povjerenju ministru financija Zdravku Mariću obratila se i potpredsjednica Vlade te ministrica gospodarstva Martina Dalić kazavši da bi trebalo današnju raspravu “malo sumirati”.

“Rezultat porezne reforme je da sada građani plaćaju niži porez na dohodak, a poduzetnici plaćaju niži porez na dobit. Sve su to rezultati koji su provedeni na korist hrvatskih građana.

To vama ne odgovara, kolege iz SDP-a. Ne odgovara vam to što je u svom resoru napravio ministar Marić.

dalicZapetljali ste se u politikanstvo i politički larpurlartizam”, ustvrdila je Dalić odgovarajući zastupnicima koji su prozivali danas Vladu Andreja Plenkovića i zbog porezne reforme.

Dalić je opetovala i da je ova Vlada zaustavila dosadašnji način poslovanja Ivice Todorića. “Ne mogu razumjeti zašto sitno politikanstvo stavljate ispred interesa svojih birača.

U ovoj raspravi trebalo bi uzeti u obzir ono što je bit, cilj i smisao politike, a to je raditi na korist građana”, istaknula je.

“Ono što je meni najveća plaća za trud oko Zakona o izvanrednoj upravi jest ući u Konzum i čuti “Dobar dan” od blagajnica koje tamo rade. Možete li vi, gospodine Grbin mirno otići u Konzum i pozdraviti radnice?”, zapitala je SDP-ovca Dalić.

Facebook Komentari