Evo kako će u ovoj krizi ponašati i glasovati zastupnici Lovrinović, Mišić i Aleksić

Jedan od saborskih zastupnika čiji bi glas mogao odlučivati je i Goran Aleksić, koji je jučer bio na sastanku s premijerom Plenkovićem.

“Razgovarali smo o mogućoj podršci za predsjednika Sabora Jandrokovića ukoliko bude smijenjen Petrov. Nisam dao podršku premijeru, moramo u stranci razgovarati, a nismo stigli. Imamo svoje zahtjeve, no ne znamo možemo li vjerovati onima koji nam obećavaju to što obećavaju. Za smjenu Marića ću glasati, a za opoziv Petrova neću jer on po meni mora ostati predsjednik Sabora. Ne želimo se uplitati u sukob između Mosta i HDZ-a”, rekao je Aleksić za N1.

Kako će glasati zastupnici stranke Promijenimo Hrvatsku rekao je njihov Ivan Lovrinović

“Ova Vlada se nije mogla oko ničega dogovoriti, INA-e MOL-a, energetske reforme, kurikularne reforme… Sada vidimo naknadnu pamet, puno neiskrenosti je bilo u tom odnosu. Zalažem se za stabilnost i učinit ću sve da ne pridonesem nestabilnosti. Neću podržati ni Zdravka Marića ni Božu Petrova ni gospodina Jandrokovića”, kazao je Lovrinović.

“Dao sam potpis za Jandrokovića i kao gospodarstvenik smatram da ova država mora raditi. Želim da Vlada nastavi raditi. Ako idemo na izbore opet ćemo imati isto. Ne želim to radi svoje stolice nego i općih troškova. Sve ovo nije dobro za narod. Most je pokazao da je stranka destrukcije. Nisam nikada za rušenje. Smatram da Zdravko Marić nije kriv, ja kao gospodarstvenik znam tko je bio gazda u tvrtki – Ivica Todorić”, rekao je zastupnik Ivica Mišić.

Facebook Komentari