SDP-ova Milanka Opačić rekla što zamjera Petrovu: Glasat ćemo po savjesti

SDP-ova Milanka Opačić komentirala je stanje u državi te izglasavanje povjerenja predsjedniku Sabora.

Upitana smatra li da Božo Petrov kao predsjednik Sabora ima većinu SDP-ova Milanka Opačić je rekla kako je to sad pitanje taktike.

“Doista ne znam možemo li od toga raditi neku politiku, ali ja mislim da Petrov nema većinu. To su ljudi koji su dvaput urušili vladu, dvaput odveli ljude na izbore, koji moraliziraju da su drugi lopovi, oni ne mogu dobiti moje povjerenje. Mi smo imali dvije sjednice Kluba zastupnika i odlučili smo da svatko glasa po svojoj savjesti i jedan dio će glasati protiv Petrova. To je osoba zbog koje nam je oduzela mogućnost da nastavimo sa svojim projektima, koja nas je ucjenjivala oko datuma izbora što isto nije nevažno. To je osoba koja ne može dobiti moj glas”, rekla je Opačić.

Predsjednik SDP-a Bernardić rekao je kako ne želi ‘držati lojtre’ HDZ-u.

“Ja sam zadnja koja bi HDZ-u držala ljestve, što su meni radili zadnjih 26 godina… Ne mogu trpjeti da oni koji žele biti moralna vertikala, a to naprosto nisu, da i dalje urušavaju ono što mi stvaramo. Dva puta izbori u 18 mjeseci… nije odgovorno prema državi. Most ne može biti ni u vlasti, ni u oporbi. Imaju samo rušilačku energiju s kojom se ja ne mogu složiti”, zaključila je Opačić.

Facebook Komentari